Det här åt jag idag...

Gud vilket intressant inlägg detta blir då..
Faktum är ju att klockan bara är 09.42 så man har ju inte hunnit ätit så mycket ännu..
Men lite frukost iaf. Som blev hallonkräm, två mackor och ett glas med blåbärssoppa. Kanske slänger in en frukt där också.
Men det blir ju mer under dagen :P Annars tror jag någon kommer vara på dåligt humör sen :P

Vaknade förresten med ett ryck! Och sa bara: Fan fan fan!!
Trodde jag hade försovit mej, men såg sen när jag stod inne i badrummet att jag skulle egentligen kliva upp om 30 minuter. Så blev lite längre tid för mej själv nu såhär på morgonen :)
Ska strax slänga på mej lite kläder och sedan ta ut lillgrabben på en promenad, en kort sådan.
Sen beger vi oss iväg mot jobbet igen, fortfarande snuvig och lite hosta. Men vi hoppas verkligen på att den ska gå över nu! Orkar inte vara förkyld längre, vill träna träna träna jag med!! Har tappat så mycket på min träning nu! Men det är ingen idé att börja träna för tidigt heller, för då kommer förkylningen bara tillbaka igen, och det är inget jag vill!
Igår var jag och Rebecca ute och gick en sväng iaf, så skönt att komma ut lite. Men anfådd, det blev jag. Eftersom man bara hade munnen typ att andas med.. Men så blir det ibland.
Näe nu får ni ha en kanon dag allihopa!
Själv jobbar jag 11.00 - 21.15.. Stängning.. Något jag måste vänja mej vid nu, eftersom jag kommer stänga 3 dagar i veckan! Fatta, 3 dagar i veckan!! Jag som tycker det är drygt med en dag.. 
Men jag kan ju inte direkt tacka nej till tider heller.

 
Jag älskar dej min underbara!!! <3

Nina | | Kommentera |
Upp