Cykeltur

Idag vaknade jag vid 08.00, började göra mej klar och åt frukost. Sen bar det av, jag planerade från igår att jag skulle cykla ut till jobbet idag, alltså ut till coop i Valbo. Härifrån är det väll ungefär 1 mil - 1,5 mil. Det tog ungefär 1 timme och några minuter ut dit, och lika hem. Och det var helt underbart! Såå skönt! Så idag har jag tränat i 2timmar kan man säga :) Men ska försöka cykla de dagar jag börjar lite senare, inte de dagar jag börjar 06.30, då blir det lite fööör tidigt om man säger så :P Men annars så :)
Snart en vecka kvar till midsommar, då blir det grillning och mys hemma hos Micka :D NIIICE ! Sen nästa vecka är det ju lön från Coop också, plus att man får pengarna från skatten :D Inte heeelt fel!
Så snart kanske man har en bil också då, pappa håller på och letar en åt mej, men den ska ju vara rätt billig och den ska ju såklart vara bra! Vi får se :)

Sitter här hemma nu, ensam. Skulle gärna vilja att min underbara älskling kom hem nu så jag får umgås något med honom överhuvudtaget idag! Jag älskar honom såå mycket, finns INGEN bättre för mej! VI FÖRALLTID! <3
Nina | | En kommentar |
Upp