Myyyssa!

Det skulle jag vilja göra, mer än något annat! Bara sitta här i soffan med älsklingen i mina armar eller jag i hans. Men denna vecka erbjuder mer jobb än mys om man säger så. Sitter och väntar ut tiden tills jag ska iväg nu igen. Men förvånadsvärt så när jag frågade om jag kunde komma en timme senare så gick det bra?! Så det var bra och väääldigt skönt! Försökte först byta bort detta pass eftersom jag vile ha en ledig kväll. Men det fanns verkligen INGEN som kunde/ville.. Så bara att jobba då, jävla skit ställe!
Skulle lätt kunna spränga det där stället, är så jävla less på det, om ni inte förstår vad jag menar så menar jag Subway. Jävla skitställe totalt! USCH!
Ge mej: Ett nytt jobb (eller att jag får komma tillbaka ute på Coop) och gärna ett radhus eller hus. DÅ är jag jäätesuperdupernöjd! Men speciellt ett nytt jobb, kräks på alla kunder som kommer in och kräks lite mer på hur man blir behandlad! Fy fan!

Sluta var så negativ, ett jobb är väll ett jobb, men detta känns mer som ett slaveri..
Är iaf ledig lördag (som skönt är), kommer tillbringa dagen i Söderhamnn eftersom vi ska på Halloween fest på fredag, fasen vad roligt det ska bli :) Roligast är att se alla som klär ut sej :D

Näe nu ska jag väll hämta upp tvätten och sen börja göra mej klar!! BLÄÄÄ fy fan usch skjdbgöseokhbldrgl! Blir bara äcklad av att känna lukten på subway, blir bara äcklad av att tänka på subway. FY FAN! Ta mej bort från det!!

Jag har iaf tur med en sak här i livet, och det är min underbara pojkvän. Du är så underbar och jag kommer aldrig lämna dej! Älskar dej förevigt baby!!

Nina | | Kommentera |
Upp