Väntar...

Nu sitter jag här och klockan är över 00.00. Varför är jag uppe fortfarande fast att jag är otroligt trött??
Joe för jag inväntar min underbara,fantastiska och bästa älsklingskille Alex!! Och så hans syster också såklart :)
De kommer hit 02.05, så det är ju ett bra tag kvar om man säger så. Så jag försöker göra vad som går att göra för att hålla mej vaken! Och vad är inte bättre än att sätta sej och skriva lite här då?? :)

Ska jag kanske berätta lite vad som hänt idag?  Jag kan ju säga att jag har inte gjort annat än gått på stan idag kan man säga :P
Först åkte jag och pappa in och förde över mina fonder till mitt konto istället, eftersom de höll på att falla ihop sa pappa. Och han har bättre koll på sådant än vad jag har! Så lika bra att lyssna på honom!
Sen åkte pappa hem, och jag väntade på att Lisa skulle komma ner på stan och möta mej. Så när hon kom gick vi till Furan och beställde oss en varsin lunch. Och jag kan säga er, jag har aldrig suttit och ätit, fikat och pratat så länge som vi gjorde idag. Vi kom dit vid 13.00 och gick därifrån 15.30. Men det var otroligt skönt, att veta att man har inga måsten, utan bara kan sitta och njuta. Det måste göras om! :)
Sen tog vi oss en sväng på stan, och då hittade jag en underbar klänning som jag blev kär i! Och till min stora tur så var det 20% på den just idag! Tänka sej, att jag ska ha den turen! Jag kan säga er att den klänningen är jag väldigt nöjd över, och så en liten.. Ja vad ska man kalla det? Liten jacka fast det inte är en jacka, och ingen kofta heller. Men jag kallar det väll jacka då, jaa en sån köpte jag till klänningen också :) Passade väldigt bra ihop!
Sen om vi ska fortsätta på dagen då. Lisa skjutsade hem mej, jag åt lite. Sen skjutsade jag in Malin för hon skulle hämta några saker, sen var det bara hem och fråga pappa om han kunde skjutsa in mej till stan eftersom han ville ha bilen kvar hemma. För denna gång skulle jag träffa Staffan inne i stan. Länge sen nu det! Var trevligt fast det inte var så länge. Sen gick jag på stan en stund själv, och sen kom Lisa ner igen. Vi gick och tittade på modevisningen de hade inne i combigallerian, och sen en liten stund på modevisningen på Furan. Men det blev så varmt och var inte speciellt spännande heller.
Men jag måste då säga, när det händer sådana här saker i Söderhamn då är det som om det är det största som kan hända här! För det är som om att alla folk åker ner och är där, och alla verkar tycka det är skitkul och skitspännande! Ja visst är det kul att de kan hitta på lite saker, men om man tänker efter så kanske det är sådant Söderhamn behöver mer av. Att aktivera folket här, inte bara modevisningar kanske, utan mycket annat som finns! Det behövs annars kommer Söderhamn vara utan befolkning snart. Det märks ju lite nu på jobb också, det finns 10 jobb på ams.se sida. Det är verkligen sjukt! Om man t.ex. jämför med Ö-vik (och ja, det är typ dubbelt så stort men ändå) så finns det 64 jobb på ams.se, sist jag tittade iaf. Så det känns ju lite surt eftersom jag och min älskling har pratat om att kanske flytta till Söderhamn nästa år, men det går ju inte. Plus att älsklingen har hittat ett innebandy lag i Gävle som kanske är intressserade att ha honom som ledare. Han ska dit på intervju närmare jul, så det ska verkligen bli spännande att höra vad de tycker om han. Men jag tror det inte är några problem. Absolut inte! Men det får vi ju se.

Näe nu avslutar jag detta, ingen som orkar läsa igenom allt detta ändå :P Ha det bra allihopa! Ska fortsätta sysselsätta mej en liten stund till jag!

Jag älskar dej Alexander Ödling! Kommer aldrig lämna dej honey!!! Vi förevigt!
Nina | | Kommentera |
Upp