Träääning!



Nu ska jag snart iväg på lite träning, core närmare bestämt. Hoppas det går lättare och lättare nu. Första gången var ju verkligen en plåga men förra gången gick det lättare, så hoppas man kan bli lite starkare nu då! :)
Efter core:n tänkte jag ställa mej en sväng på crosstrainern och svettas ännu mer! Känner att jag behöver ta ut mej helt på gymmet idag!

Efter det, hem och gå ut med lillprinsen. Och duschen efter det.
Blir säkerligen några fler svänger med lillprinsen också innan man kan få bege sej emot Valbo som jag hade tänkt göra idag. Vill kika lite, och se om det finns något roligt.
Men innan det blir det nog ett kontrakt skrivet? Gör vi rätt? Jag hoppas det. Lägenheten var jättefin, inte kanske badrummet med.. det går kanske att ordna. Men det är ju såhär att vi hyr ju den isf i andra hand. Vet inte om vi är dum som gör det, fast jag tycker det känns rätt. Så då borde det väll också vara det?
Näe, nu går vi efter magkänslan tycker jag! Eller vad säger ni?

I helgen var det tänkt att min syster skulle komma, meen ändrade planer, för henne. Så ja.. Visst vi ska ut, men blir lite tråkigt om vi ska behöva sitta här ute själva och förfesta. Eftersom Lisa och hennes kompis Jenny fördmodligen inte kan komma hit då Jenny är allergisk emot katter..  Vi får väll se vad som sker och händer.
Nu blir det ut en sväng innan jag ska åka då!
Bye bye then!!

Love you my dear!!! <3
Nina | | Kommentera |
Upp