Detta eviga hostande..

Tar kål på mej! Fy fan vilken natt! Inget jag vill vara med om igen! Hade för det första väldigt svårt att somna, men när jag väl somnat så vaknar jag vid typ 00.20 eller något sånt och hostar och hostar och hostar, ja ni förstår. Kändes som om jag skulle kräkas av att jag hostade så mycket! Älsklingen var som tur var vaken då och frågade om jag ville ha vatten, klart jag ville det, men sa att det kommer inte hjälpa. Han kom med ett glas vatten och en tablett som var emot rethosta. Sen sa han:
- Det finns två alternativ, och du kommer nog inte gilla någon av dem. Antigen så äter du en hel vitlöksklyfta eller så dricker du varmt vatten.
Jag hade redan tänkt att jag skulle dricka varmt vatten så det blev det! Varmt vatten med honung till och med. Det är ju inte bara hostandet som var jobbigt, utan när jag sväljer så känns det som om jag sväljer 1000 stycken spikar på tvären. Usch och fy! Men som tur var så är/var det lite bättre nu när jag klev upp (peppar peppar ta i trä!!!). Hoppas att det går åt rätt håll nu då! För orkar inte att hosta och ha såhär i halsen.


Jag vill ju komma igång med min träning nu igen, springa med min älskling, åka inlines och ja.. Bara röra på fläsket!!
Så kom igen kroppen!! Krya på dej!!!

Nu ska jag göra mej klar för jobbet! Ha en bra dag och synes på Coop! :)
Älskar min underbara skatt Alexander! DU är helt enkelt bäst!
Nina | | Kommentera |
Upp