Äcklig!


Sådär känner jag mej just nu...


Ja det känner jag mej nu, har gjort det ett bra tag också. Vill bara göra om mej helt och hållet (och inte bara klippa håret om man säger så...) Jag vill ha en ny snygg kropp, och fastare mage och fastare armar.. Men vad ska jag göra? Min motivation till att träna är helt borta?! Förstår inte varför? Jag som älskar att träna! Men det är ju mest gruppträningar jag älskar, och hittills går jag inte på något sånt gym men vill börja!!!
Jag vill ha någon som går med mej regelbundet (som du och jag Ulle) våra träningar var perfekta och jag har nog aldrig varit så "vältränad" som jag var då! Så flytta hit Ulle ;) Så sätter vi igång igen :D
Jag vet att jag har skrivit förut i ett inlägg att man ska vara nöjd med sej själv och må bra.. Men jag kan verkligen inte göra det nu, för det ända jag tänker på om dagarna är att jag måste träna, men det finns ingen tid! Jag bara jobbar hela tiden.. Och när jag väl kommer hem så är jag såå trött (och jag vet, om jag börjar träna blir jag inte lika trött längre) men jag vill ju även umgås med älsklingen en stund och sen måste jag ju även ställa mej och göra matlåda.. Aaah! Ge mej mer timmar om dagarna! Det behöver jag!
Så då tänkte jag: Ja, men jag kan väll köpa en crosstrainer då!
Mmm.. Visst om dem inte kostade 1000000kr.. Näe men jag trodde inte dem var så dyra.. Så det blir nog till att spara ihop till en sån först. Less, ville ha en NU!
Ge mej en fastare mage och fastare armar! Allt jag ber om!! Ganska mycket att be om kanske..

Tänker extra mycket på detta nu eftersom jag sitter här (framför datorn, och ensam)... Så ja... Näe fy f*n!
Ett icke så positivt inlägg men ibland kommer det sådana också..

Saknar min älskling som borde vara på väg hem ifrån sin match nu! Hoppas det har gått bra! <3


Nina | | 2 kommentarer |
Upp