Avslutar dagen

Fy vilken dag! Trodde det skulle vara lugnt idag på Wayne´s, men så jag bedrog mej!! Har vart hur mycket folk som helst, och så var hon som ägde caféet där med. Och jag måste säga, jag tycker inte speciellt bra om henne.
Sen en annan sak, på alla caféer här i Gävle är det bara utlänningar som äger sådana ställen, tänk efter så ser ni också att det faktiskt är så! Jag har inget emot utlänningar men när man ska jobba för dem så har de andra regler och tänker på annat sätt än vad vi svenskar gör..
Därför har jag nu bestämt mej för att jag ska försöka öppna ett eget café! Då kan jag få det som jag vill, ha den personalen som jag vill och bestämma allt själv :)
Inte ha det som det är nu, där alla skriker: Nina, gör det! Nina kom hit! Nina Nina Nina Nina Nina!
Ibland undrar jag om mitt namn är såå roligt att säga så man gör det bara därför!
Sen idag fick jag även höra ifrån hon som äger caféet att jag jobbar sakta, har ALDRIG hört det ifrån ett ställe jag jobbat! Så det tror jag faktiskt inte på, jag gör så gott jag kan, inte så lätt heller när man är ny! Men ska det fortsätta på detta sätt vill jag nog inte vara kvar! Måste därför prata med butikschefen på Subway återigen.. Aah! Blir galen!

Less på att inte få ha ett jobb som jag trivs med, förutom de få gångerna jag jobbar extra på coop, då trivs jag! <3
Men snälla, låt någon säga upp sej på Coop och jag får den platsen ;)

Orkar inte skriva mer nu!
Älskar dej min underbara Alex!! <3
Nina | | En kommentar |
Upp