Hemma :)

Nu har jag tagit jullov ifrån jobbet! Och nog känns det skönt allt! Har känts som om jag ska säcka ihop nu en stund, så därför är väldigt skönt att få vara ledig en stund och bara koppla av med älsklingen, kompisar och familjen.
Vi åkte tidigt imorse, klockan 08.10 gick bussen, drygt! Så nu är man lite trött redan. Men snart ska vi iväg till två energiknippen så då får man väll mer energi igen. Vi ska vara barnvakt till Jennifer och Jonathan. Kul att träffa dem också.

Har suttit och funderat på hur jag ska göra om det blir så att vi flyttar till Gävle eller ner över här, om jag ska jobba eller om jag ska plugga något? Men vad? Jag får se hur jag gör, jag kanske gör båda delarna ;)

Nu är det bara 4 dagar kvar tills julafton, ska bli trevligt. Men det är nästan som så att jag längtar mer tills den 22:a, för då ska vi på julmiddag hos Ann-louise och då ska alla mina syskon komma dit. Alltså Marianne (m. fam), Ingela (m. fam), Jimmy, Malin och vi alla här hemma. Såklart Ann-louise med familj också. Det ska verkligen bli väldigt roligt att alla är samlade. Mysigt!!

Nu ska vi ta våra sega ben och gå ner för trappan och gå några meter så sen är vi hemma hos Niffe och Jonssan :)
Bye bye!!

I Love you Alexander Ödling!!! Forever!!!!!!!
Nina | | Kommentera |
Upp