Fy vilken jobbig dag...

Det började redan igår kväll, när jag såg dej sitta och packa ihop alla dina saker. Känslorna kom, men jag ville inte visa dem. Istället kanske det blev så att jag svarade snäsigt emot dej, men det var pga att jag var ledsen att du skule åka ifrån mej. Sen när jag och Älsklingen gick och la oss så kom tårarna. Jag bara grät och grät och kunde inte sluta. Allt kändes så jobbigt. Då så tyckte älsklingen att jag skulle gå ut och prata med dej istället för att ligga och gråta i hans famn, så efter lite tjat ifrån hans sida så gjorde jag det.
Det var tungt, att sitta där och krama dej, och säga orden: Jag vill inte att du åker. Och du svarar: Jag vill inte åka heller, jag trivs här.. Satt där en stund och pratade och berättade hur mycket du betyder för mej, och du sa detsamma till mej.
La mej, och grät ännu en stund. Somnade inte förrän vid 01.00.

Vaknade imorse och såg alla dina saker stå i vardagsrummet, ihop-packade. Fy fan! Jag grät hela morgonen, ända tills jag hade sminkat mej, då försökte jag inte göra det längre. Men det kom ändå..
Sen åkte vi ner jag och älsklingen och åt lunch för sista gången här i Ö-vik tillsammans med dej! Kändes tungt...
Sen efter maten var det ner till busstationen som gällde. Och så kom bussen, och efter en stund så åkte du iväg, iväg från oss. Fy vad jobbigt! Gråter fortfarande. Och nu är du hemma i "hålan" som du kallar det! Det som kommer vara extra jobbigt ikväll är när vi sitter i soffan och ska se film, och du ligger inte där på din madrass som "vanligt". Näe usch, vad jobbigt det kommer bli. Vi har inte vart hemma sen du åkte nu, drar ut på det så långt det går..
Men snart ses vi igen, då ska jag hem för en mycket tråkigare sak. Farfars begravning... Usch! Saknar honom!
Om jag ska vara ego, så vill jag inte att du flyttar till Göteborg, hoppas du hamnar i Gävle istället. Tillsammans med oss, alltså i samma stad. Det skulle vara jätteroligt tycker jag. Då kan vi ta spontana luncher, och hitta på saker tillsammans alla fyra, alltså du, jag, Älsklingen min och din älskling :P Men i sommar är du väll kvar iaf, och då ska vi hitta på saker! Det lovar jag!!

Jag saknar dej redan Malin! Hoppas du har det bra nu hemma! Det är tomt här utan dej!
Men jag har ju min goa Älskling att krypa upp i famnen hos, och ikväll får jag göra det extra mycket så jag inte ser den tomma madrassen.. Vi ska mysa med godis och chips ikväll, se på tv och gosa! Det blir bra! Bara vi två! Första gången på 2 månader nu! Känns lite konstigt att säga så. Men nu ska vi ta hand om varandra och åka och handla lite inför ikväll!

Jag Älskar Min Alexander Ödling (Ödlan,Babe) Haha! Internt skämt :D Vi föralltid!!! <3<3<3<3<3<3

Nina | | Kommentera |
Upp