Länge sen!

Nu var det länge sen jag la upp bilder från sånt som jag har gjort eller så :) Så dem kommer nu! Enyoj!


Här har ni från jag var i bageriet i somras (och ja, jag vet, det är ett bra tag sen, men bättre sent än aldrig ;) )
Johanna hjälpte till med på denna tårta ska tilläggas. Hon tyckte jag skulle testa göra Blixten tårtan som var på beställning. Det var faktiskt väldigt roligt och faktiskt lättare att göra än vad jag hade trott. Blev faktiskt fin tycker jag! :) Men mycket är Johannas förtjänst!!


Här är Nike hemma hos "mormor" och vilar ut sej efter en lång och jobbig dag :P Haha! Han var så söt när han bredde ut sej över soffan så var bara tvungen att ta kort på han! :)

       
Förta bilden är från i somras då jag, älsklingen, Rebecca och Kemi skulle ut och äta tillsammans. Innan blev det en promenad med Nike för lite rastning :)
Sen andra bilden är en byrå som jag hade sett på Jysk och en söndag efter jobbet bestämde jag mej för att åka dit och köpa den. Men dagen efter på måndagen så satt jag och kikade igenom reklamen man fick då och tror ni inte att dem hade sänkt ner priset till 700 kr då?? Fan vad arg jag blev.. Men det är min tur det. Så är det jämt, spelar ingen roll hur länge jag väntar med att köpa något, de sätter ändå ner det efter jag har köpt det... Lite less bara!!


   
Från vänster en Nina och till höger en Nina :)
Det är från i torsdags då vi paddlade kajak! Och våra kajaker i mitten då! Det kommer vi absolut göra om, skitkul var det! Och skönt, dock regnade det men inget man la märke till! :)
Sen kan man ju även lära sej av sina misstag och kanske lägga termosen med nyponsoppa i en påse så inte kläderna man har i väskan blir full med nyponsoppa.. Men som sagt, man lär sej av sina misstag :P



Och förut när jag var ute och gick med Nike så gick jag förbi en affär inne i stan (eller är det en affär, det kanske är en fotograf förresten :P) jaja.. Där brukar dem ha jättefina klänningar i fönstrena, och denna brudklänning blev jag absolut förälskad i! Den vill jag ha när jag ska gifta mej! Underbart fin! Eller hur? :)



Haha! Var bara tvungen att lägga upp denna också :D
Men inte helgen som kommer nu, men ännu nästa helg så kommer denna tjej och Anna-lena ner hit och hälsar på. Dock lite tråkigt att jag jobbar men kan inte säga nej till jobb heller..

Sitter här och väntar på posten som fortfarande inte har kommit (!?) Vill se om jag har fått mitt paket än..
Är väll bara till att fortsätta vänta då..

Älskar Alexander Ödling!!<3

Nina | | En kommentar |
Upp